1 değil 2 değil 3 değil! Bu kadar fırsat nasıl kaçar?

Bursaspor’un bu sezon eline öyle şanslar geçti ki, hiçbirini kullanmayı başaramadı 

1 değil 2 değil 3 değil! Bu kadar fırsat nasıl kaçar?

Akhisar’ı, Erzurum’u veya Göztepe’yi yense sıkıntıdan kurtulacak olan yeşil beyazlılar, kendi göbeğini kesemedi ve artık rakiplerinin alacağı sonuçlara muhtaç kaldı. 

Spor Toto Süper Lig’de artık son haftaya girildi. Bursaspor, kümede kalma yolunda  en önemli maçında Göztepe’yle berabere kalarak bir fırsatı daha elinin tersiyle itmiş oldu. Bu sezon birçok sıkıntı yaşayan ve maç kazanmakta zorlanan yeşil beyazlılar, Göztepe karşısında aldığı beraberlikle camiayı iyice karamsarlığa itti. Artık son hafta Bursaspor’un da kazanması yetmiyor ve rakiplerin mutlaka puan kaybetmesi gerekiyor. 

HERKES ÇİLEDEN ÇIKTI

Aslında bu sezon Bursaspor’un kötü futbol oynamasına, maç kazanamasına rağmen eline birçok fırsat geçti. Kendi göbeğini kesmek varken, bunların hiçbirini kullanamayan yeşil beyazlılar, Göztepe randevusunda bu anlamda da zirve yaptı. İzmir temsilcisini karşısında alacağı galibiyetle potadan çıkma ve kaderini kendi çizme  şansını geri tepen yeşil beyazlılar, ortaya koyduğu ruhsuz ve silik görüntüyle de taraftarlarını bir kez daha çileden çıkardı. 

HEP SIKINTI HEP SIKINTI

İç sahadaki Akhisarspor ve deplasmandaki Erzurumspor maçlarında da aynı tablo yaşandı. Timsah 30.haftada sahasında Ege temsilcisini konuk etmiş, kazansa düşme hattından çıkacağı mücadeleyi beraberlikle tamamlamıştı.  Bursaspor aynı görüntüyü 1 hafta sonraki Erzurumspor deplasmanında da yaşamış ve aldığı mağlubiyetle adeta dibe demir atmıştı. Bu sezon ayağına kadar gelen bütün fırsatları geri tepen Bursaspor’un artık kümede kalabilmesi için son hafta bir mucize yaşanması gerekiyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X