1 yılda 145 bin ton asfalt

Osmangazi Belediyesi, geride bıraktığımız 2017 yılında 395 cadde ve sokakta asfalt kaplama çalışması gerçekleştirdi. İlçe genelinde gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarında 145 bin ton asfalt kullanıldı.

1 yılda 145 bin ton asfalt

Osmangazi Belediyesi, gerçekleştirdiği asfaltlama çalışmaları ile ilçedeki eskiyen ve bozulan yolları yenilemeyi sürdürüyor.

İlçedeki sokak ve caddelerin daha güzel ve ulaşılabilir olması için büyük bir özveriyle çalışan belediye ekipleri, 2017 yılında 395 cadde ve sokakta asfalt kaplama çalışması yaptı. Yürütülen çalışmalar sonucunda yaklaşık 55 kilometre yol asfaltla kaplandı. 136 mahallenin tamamında gerçekleştirilen asfalt kaplama, yama ve iyileştirme çalışmaları için toplam 145 bin ton asfalt kullanıldı.

2017 yılında gerçekleştirilen ham asfalt kaplama çalışmaları kapsamında 30 bin tonu freze sonrası olmak üzere toplam 95 bin ton asfalt kullanıldı. Ayrıca bozuk olan yollar asfalt yama ile yenilenirken, bu çalışmalar için de 50 bin ton sıcak asfalt kullanıldı.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, cadde ve sokaklar dışında ilçedeki 8 okul bahçesi ile 2 pazar yeri de asfaltla kaplandı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, asfaltlama çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirterek, “Osmangazi’yi marka kent yapan vizyon projelerimizin yanı sıra ulaşım ve asfaltlama çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Ekiplerimiz, ilçe genelinde belirlenen programlar dahilinde cadde ve sokaklardaki asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sokak ve caddelerimizin daha güzel ve ulaşılabilir olması için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Osmangazi’de en ufak bir asfalt sorunu kalmayana dek çalışmalarımızı özverili bir şekilde sürdüreceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X