10 eksikle idman!

Bursaspor, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını dün yaptığı çift antrenmanla sürdürdü.

10 eksikle idman!
Bursaspor, 19 Ekim Pazar günü evinde oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını eksik ama yoğun tempoda devam ediyor.
 
Dünü çift antrenmanla geçiren yeşil beyazlılar, sabah kondisyon salonunda çalıştı. Akşam sahaya inen yeşil beyazlılarda Teknik Direktör Şenol Güneş, çalışma öncesi oyuncularına etrafına toplayarak uyarılarda bulundu.
 
10 eksik var
 
Antrenmana istasyon çalışmasıyla başlayan yeşil beyazlılar, daha sonra kontrol pas idmanı yaptılar.
 
Şenol Hoca’nın idmanın son bölümünde yapılan çift kale maçta oyuncuların sergiledikleri performanstan memnun olduğu gözlendi. Milli takımlarda bulunan Ozan Tufan, Enes Ünal, Okan Koçuk, Emre Taşdemir, Bakaye Traore, Aziz Eraltay ve Ertuğrul Ersoy ile sakatlıkları süren Şener Özbayraklı, Ozan İpek ve Volkan Şen antrenmanda yer almadı.
 
Oyunculara yakın markaj
 
Bursasporlu oyuncular dünkü antrenmanda bir dizi kontrollerden geçti. Almanya’dan gelen bir uzman, yanında getirdiği cihazları futbolculara bağlarken GPS ile saha kenarından bilgisayarlara performansları ve koşu mesafeleriyle ilgili gelen verileri kontrol etti. Teknik Direktör Şenol Güneş, Alman yetkiliden bilgi alırken, bu sistemin yarar getirmesi halinde ise cihazın satın alınacağı ifade edildi.
 
Sakatlardan iyi haber
 
Bursaspor’un Eskişehirspor ile oynayacağı karşılaşma öncesinde sakat oyunculardan iyi haber geldi.
 
Grip olan İbrahim Öztürk ve Bekir Yılmaz antrenmanlara çıkarken Yeşil Bursa ile oynanan hazırlık maçında ayak bileğine darbe alıp maçı yarıda bırakmak zorunda kalan Volkan Şen’in Eskişehirspor karşılaşmasında sahadaki yerini alabileceği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X