10 yılın en yüksek rekoltesi bekleniyor

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, sofralık zeytinde ülke genelinde son 10 yılın en yüksek ürün rekoltesinin beklendiğini söyledi.

10 yılın en yüksek rekoltesi bekleniyor

Marmarabirlik yönetim kurulu ve pazarlama ekibi, bayileriyle bir araya gelerek, yaklaşan ürün alım kampanyası öncesi satış hedefleri değerlendirdi.

Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa, buradaki konuşmasında, önümüzdeki kampanya döneminde sofralık zeytinde ülke genelinde son 10 yılın en yüksek ürün rekoltesinin beklendiğini vurguladı.

Geçen yıl ürün alımları sonrasında stoklarında orta ve ince kalibre ürün bulunduğunu da ifade eden Asa, ‘’Yaklaşan ürün alım kampanyası öncesi orta ve ince kalibredeki ürünlerin satılması, depoların boşaltılması ve üreticimizden daha fazla ürün alabilmek adına toplantıyı düzenleyerek iş ortaklarımızla bilgi alışverişinde bulunduk” dedi.

Marmarabirlik’in yeniliklerde öncü rol üstlendiğine işaret eden Asa, yapılan her çalışmanın sadece bugünü değil gelecek nesilleri de ilgilendirdiğini kaydetti.

ÜRETİCİLERE UYARI

2018 yılının Marmarabirlik için dönüm noktası olduğunu dile getiren Asa, geçtiğimiz yıl alınan ürün bedellerinin tamamının öz kaynaklarıyla, 1 lira bile kredi kullanılmadan çok kısa zamanda ödendiğini anlattı.

Hidamet Asa, 2018-2019 hasat döneminde son yılların en yüksek ürün rekolte beyanını beklediklerine dikkat çekerek, ‘’Üreticilerimizi uyarmak istediğimiz konu, arz-talep dengeleri doğrultusunda, iri kalibre ürün beklenilenden daha fazla talep görmektedir” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X