100 liralık alışveriş yaptılar, 10 otomobil kazandılar

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) liderliğinde Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’nde düzenlenen ‘Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’nde talihliler belli oldu.

100 liralık alışveriş yaptılar, 10 otomobil kazandılar

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, “Alışveriş Günleri, Çarşı ve Hanlar bölgemizde 35 milyon liraya yakın iş hacmi oluşmasına katkı sağladı.” dedi. 10 talihli 100 liralık alışveriş karşılığında otomobil kazanmanın sevincini yaşadı.

BTSO öncülüğünde Valilik, Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi Belediyesi ve Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliği (BTÇH) işbirliğinde düzenlenen ‘Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’, Bursa ekonomisinin kalbinin attığı Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’ne ivme kazandırdı. Alışveriş Günleri, 4 bine yakın işyerinin yer aldığı, 850 bin metrekarelik alanıyla dünyanın en eski ve en büyük açık hava alışveriş merkezlerinden birisi olan Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’ndeki esnafa da moral verdi. 

Alışveriş Günleri’nin ardından merakla beklenen çekiliş de tamamlandı. Oda Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen çekiliş, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Haşim Kılıç’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Milli Piyango İdaresi yetkilileri ve Noter huzurunda yapılan çekilişin ardından sıfır otomobillerin yeni sahipleri belli oldu. 

İŞTE O TALİHLİLER 

Anlaşmalı iş yerlerinden 100 lira ve üzeri alışveriş yaparak Tüketici Güven Ofisleri’den çekiliş biletlerini alan ve gerçekleştirilen çekilişin ardından otomobil kazanan asil talihliler şu isimlerden oluştu: “Songül Karadağlı, Nuh Yağmur, Ayşenur Saydam, Aylin Uyanbay, Selma Makas, Erdal Canıbek, Muharrem Aydın, Samet Saygı, Fatma Alıç ve Rahmi Sani.”

35 MİLYON LİRALIK İŞ HACMİ 

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Payitaht Çarşı Projesi ile Türkiye’nin en önemli ticaret merkezleri arasında bulunan Bursa’nın tarihi dokusuna ve misyonuna uygun bir dönüşümün startını verdiklerini kaydetti. Kentin vitrini olan olan tarihi çarşı ve hanlar bölgesinde fiziki düzenlemeleri yerel yönetimlerle birlikte ortaklaşa sürdürdüklerini hatırlatan İbrahim Burkay, ‘Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’ ile 2 yıl boyunca 50 milyon TL’lik iş hacmi sağlandığını hatırlatan İbrahim Burkay, bu yıl bu rakamın 35 milyon lirayı bulduğunu kaydetti. Başkan Burkay, “Ülkemiz zorlu bir süreçten geçiyor. Bu dönemde bizler de çarşı esnafımızın yanında olmayı sürdürdük. Alışveriş Günleri bölgemizin cazibesini artırdığı gibi esnafımıza büyük moral verdi.” dedi. 

“Tarihin Mirası Alışverişin Alası” sloganıyla gerçekleştirilen organizasyonun çarşı ve hanlar bölgesine ayrı bir canlılık kazandırdığını dile getiren Başkan Burkay, “Bursa iş dünyası temsilcileri olarak kentimizin en önemli simgelerinden olan bölgemizin cazibesini artırmak için yoğun çaba sarf ediyoruz. Alışveriş Günleri’ne katılan başta değerli esnafımız olmak üzere tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, otomobil kazanan talihlileri de kutluyorum.” dedi. 

Tüm Türkiye’ye örnek olan ve en uzun soluklu alışveriş günleri etkinliği unvanına sahip Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’nde büyük ödülleri kazanan talihlilerin ödülleri ise ilerleyen günlerde gerçekleştirilecek törenle teslim edilecek. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X