100. yıl coşkusu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, ünlü sanatçıların Bursa’nın yanısıra Türkiye’nin dört bir yanında verdiği konserlerle coşku içinde kutlandı. 

100. yıl coşkusu

BİNLER NİLÜFER’DE BULUŞTU

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. yılı Nilüfer’de büyük coşkuya sahne oldu. Binlerce Bursalı Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda düzenlenen geleneksel kortej için toplandı. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’le birlikte yürüyen Bursalılar, iftarın ardından Duman grubunun verdiği konserle gönüllerince eğlendi. 

MUDANYA’DA GRİPİN RÜZGARI

Bursa’daki kutlamaların bir diğer adresi ise Mudanya oldu. İskele Meydanı’nda 15 metrelik bayrak yürüyüşüyle başlayan kutlamalar, Mütareke Meydanı’nda sevilen müzik grubu Gripin konseriyle renklendi. Gecenin finalinde sanatçılara üzerinde Atatürk fotoğrafının yer aldığı Türk bayrağı hediye eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Mustafa Kemal Atatürk ve vatanı korumak için canlarını gözünü kırpmadan feda eden atalarımız rahat uyusunlar. Bizlere emanet ettikleri Cumhuriyet sonsuza dek yaşayacaktır” dedi.

TÜRK BAYRAĞIYLA SAHNEDE

Ünlü popçu İrem Derici, 19 Mayıs kutlamaları kapsamında Zonguldak Ereğli’de konser verdi. 10 bini aşkın kişinin izlediği konserde derici, sahneye elinde Türk bayrağıyla çıktı. 

GÖKÇE ŞOV YAPTI

Sahnelerin en eğlenceli seslerinden ökçe ise Manisa’da sevenleriyel buluştu. Havai fişekler eşliğinde başlayan konserde 90 dakika boyunca müziğin ritmi hiç düşmedi. Gökçe, dansçıları eşliğinde keyifl dolu saatlere imza attı. 

KIRMIZILARA BÜRÜNDÜ

Öykü Gürman, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Ankara’da sahne aldı. Kırmızı şık kıyafetiyle büyük beğeni toplayan Gürman, gece boyunca alkışlarla ödülendirildi. 

ŞEBNEM FIRTINASI

Rock müziğin Türkiye’deki en güçlü kadın vokali Şebnem Ferah, Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100′. yıl dönümünü Antalya’daki konseriyle kutladı. Binlerce dinleyenine seslenen Ferah, “Bizim güzel 19 Mayıs’ımız, her ülkeye nasip olmayan bayramımız kutlu mutlu olsun” dedi. 

AYDİLGE’YE DEV KORO 

Aydilge, 19 Mayıs coşkusunu muhteşem bir konserle taçlandırdı ve dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşattı. Binlerce kişinin şarkıların eşlik ettiği Aydulge, annesinin yazdığı ‘Mustafa Kemal’ şiirini okuyarak hayranlarına özel bir bayram sürprizi yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X