100 yıl daha Türkiye’de olmak istiyoruz

Bosch Türkiye ve Ortadoğu Başkanı Steven Young, 100 yıl daha Türkiye’de olmak istediklerini söyledi.

100 yıl daha Türkiye’de olmak istiyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Almanya ziyaretinin iki ülke arasındaki doğrudan iletişimi artırdığını vurgulayan Young, ”İlişkilerde yeni döneme, ‘doğrudan iletişim dönemi’ diyebilirim. Hem iş dünyası açısından hem iki ülke arasındaki doğrudan iletişim açısından güçlü bir zemine ulaşıldı.

Bazı konular tespit edildi, bu konular üzerinde önümüzdeki aylarda birlikte çalışmak için anlaşıldı. Ortak noktaları bulma niyeti her iki taraftan da beyan edildi. Geleceğe dönük bir yol haritası çizildi. Güçlü bir zemin üzerindeki ilişkiyi daha da pekiştirme fırsatı yakaladık” dedi.

YATIRIMLARIMIZ ARTACAK

Young, Bosch’un 1910 yılından beri Türkiye’de olduğunu, gelinen noktada 19 bin çalışanla ülkede faaliyet gösteren uluslararası şirketlerin en büyüğü konumunda bulunduklarını dile getiren Young şöyle devam etti: ”Türkiye’ye son 5 yılda 1 milyar Euro’dan fazla doğrudan yatırım yaptık.

Çok yoğun bir istihdam artışı sağladık. Bu sene yatırımlarımız devam ediyor. Dolayısıyla Türkiye, Bosch Global için 4’üncü en büyük ülke. Önem taşıyan bir ülke. Bu anlamda nasıl 100 yıldan fazla buradaysak, bir 100 yıl daha Türkiye’de olmak istiyoruz. Türkiye’deki yatırımlarımızı daha da büyüteceğiz.”
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X