Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

1000 Konutlar bölgesi ilgi bekliyor

Yıldırım ilçesi Ertuğrulgazi Mahallesi 1000 Konutlar bölgesinin durumu içler acısı açıkçası. Yıkılan binaların yerlerindeki otlar insan boyunu aştı. Birkaç defa yine bu köşede dile getirdik temizlenmesi konusunda ama herhangi bir çalışma yok maalesef.

Çevreye atılan evsel atıklar da cabası. Tam bir şehir çöplüğü gibi oldu bu bölge.

Bunun yanı sıra, bu ortamdan faydalanan bazı şahıslar alkol almak için burayı mesken tutmuş durumda. Bir yandan da geceleri ortaya çıkan başıboş köpekler sürüler halinde dolaşmakta.

Gece işten gelen insanlar bu bölgeden geçmeye korkuyor. Bağımlısı mı çıkacak, köpek sürüsü mü çıkacak. Bu korkuyla evine veya işine gitmek bile cesaret istiyor artık.

yazi-018.jpg

Sabaha kadar köpek havlaması, diğer tarafta araçlarında sonuna kadar müzik açıp oynayanlar.

Diğer yandan, çöp konteynerlerinin ve çevresinin bakımının yapılması gerekli. Gerçi mahalle düzenli olarak ilaçlanıyor ancak çöp konteynerlerinin de ilaçlanması, temizlenmesi lazım.

Yıldırım Belediyesi’nin bu konuda biraz duyarlı olmasını rica ediyoruz.

Bir vatandaş

 

Emirsultan çevresindeki olumsuz durum engellenmiştir

kupur-053.jpg21 Ağustos 2019 tarihli Olay gazetesinin Söz Sizde köşesinde yayımlanan “Emirsultan Çevresi Dilenci Kaynıyor Önlem Alınmıyor” başlıklı okur şikâyeti Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü’nce incelenmiştir.

Yapılan yerinde inceleme neticesinde, Emirsultan Camii çevresinde seyyar satıcılık ve dilencilik yapan şahıslara gereken uyarılar yapılarak faaliyetlerine engel olunmuştur. Uyarılara riayet etmeyen kişiler hakkında yasal işlem yapılmakta, konunun takibine devam edilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Yıldırım Belediyesi Koordinasyon İşleri Müdürlüğü

 

Yıkılmadı, ayakta ama her an yıkılabilir

direk-008.jpgYıkılmadım ayaktayım diyen bir elektrik direği daha. Anadolu Mahallesi Atıcılar Caddesi No 76’daki bu direk yıkıldı yıkılacak. Tedbir alınmasını rica ediyoruz.

Mehmet Yardımcıoğlu

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X