12 Dev Adam’dan kritik galibiyet

A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2019 FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri ikinci tur I Grubu ikinci maçında Slovenya’yı deplasmanda 86-77 yendi.

12 Dev Adam’dan kritik galibiyet

12 Dev Adam, Dünya Kupası yolunda konuk olduğu Slovenya’yı 86-77 mağlup etti.

A Milli Erkek Basketbol Takımımız, 2019 FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri ikinci tur I Grubu ikinci maçında deplasmanda Slovenya’yı 86-77 mağlup etti. 

Slovenya’nın başkenti Ljubljana’daki Stozice Arena’da oynanan ve NTV ile NTVSpor.net’ten canlı yayınlanan karşılaşmada Cedi Osman 19 sayı 11 ribaunt, Furkan Korkmaz 24, Scottie Wilbekin 22 sayı üretirken, Slovenya’da ise Anthony Randolph 24 sayıyla oynadı.

İlk turdan puanların taşındığı ikinci tur I Grubu’nda İspanya liderlik koltuğunda otururken, Türkiye ikinci sırada bulunuyor. Slovenya ise grupta son sırada yer alıyor.

A Milli Takım, grupta 29 Kasım’da sahasında İspanya, 2 Aralık’ta deplasmanda Karadağ, 22 Şubat’ta evinde Slovenya ve 25 Şubat’ta dış sahada İspanya ile karşılaşacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X