12 yıldır ataması yapılmayan öğretmen hayatına son verdi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nden mezun olan ve atanamayınca evinde bunalıma giren sınıf öğretmeni Güler Adam (35), önceki gece hayatına son verdi.

12 yıldır ataması yapılmayan öğretmen hayatına son verdi

Mardin Mityat’ta yaşayan Güler Adam, 12 yıl önce Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Güler Adam’ın en son girdiği Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçları sonrasında da ataması yapılmadı ve psikolojik bunalıma girdiği iddia edildi. Önceki gece sabaha karşı evinde yaşamına son veren Adam’ın cenazesi dün Midyat’ta toprağa verildi.

Güler Adam’ın ağabeyi Emre Adam, 12 yıldır ataması yapılmayan kardeşinin bunalıma girdiğini, çok üzgün olduklarını, ataması yapılmayan öğretmenlerin bir bir hayatlarına son verdiklerini belirterek, buna son verilmesini istedi. 3 yıl önce Aydın’da bakkal dükkanı işlettiği sırada ağabeyi Zeynettin Adam’ın da hırsızlar tarafından öldürüldüğünü anlatan Emre Adam, kız kardeşinin canına kıymasıyla acılarının katlanarak arttığını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X