1300 öğrenciye ‘Sınavdır Geçer’ konferansı

1300 öğrenciye ‘Sınavdır Geçer’ konferansı…

1300 öğrenciye ‘Sınavdır Geçer’ konferansı

Üniversite adaylarının geleceklerini yönlendirmelerine ve kendilerine en uygun kariyer planını yapmalarına yardımcı olan Okan Üniversitesi’nin, Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirdiği “Servet Gülsün Şirin’le Sınavdır Geçer Konferansları”nın Bursa ayağı, dün Fethiye Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

Konferansa Bursa’daki liselerden toplam 1300 öğrenci katıldı. Konferansta Okan Üniversitesi Aday İlişkileri Müdürü Servet Gülsün Şirin, sınav, gelecek, meslek ve yaşam tercihleri konularında gençlere yol gösterecek bir konuşma yaptı. Şirin öğrencilere ‘Superman misiniz yoksa Clark Kent misiniz?” diye sordu. “Kendi hayatlarınızın kahramanı olabilirsiniz” diye ekledi. 

Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan ise konuşmasında Okan Üniversitesi’nin burslarına değindi ve iş dünyasına en yakın üniversite vizyonuna sahip olan Okan Üniversitesi’nin farklılıklarından söz etti. Okan ayrıca üniversitenin Tuzla Hastanesi, Tuzla Diş Hastanesi ve Acıbadem Polikliniği’nden bahsederek Okan Üniversitesi’nin son yıllardaki sağlık yatırımlarının da altını çizdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X