14 yaşındaki YouTuber trafikte başından vuruldu!

Brezilyalı 14 yaşındaki ünlü YouTuber Isabelly Cristine Santos trafikte gerçekleşen silahlı çatışmanın kurbanı oldu. Genç kız başından vuruldu.

14 yaşındaki YouTuber trafikte başından vuruldu!

Brezilyalı 14 yaşındaki dünyaca ünlü YouTuber Isabelly Cristine Santos, trafikte çıkan bir tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine içinde bulunduğu arabaya ateş edilmesi sonucu kafasından ağır bir biçimde yaralandı.

KAFASINDAN VURULDU

Kıyı şehirleri Ipanema ve Praia şehirleri arasında gerçekleşen olayda, Isabelly’nin bulunduğu aracın şoförü ve başka bir aracın şoförü arasında tartışma çıktı. Diğer aracın şoförü Isabelly’nin içinde bulunduğu araca ateş etti. Mermilerden bir tanesi Youtube ünlüsü genç kızın kafasına isabet etti.

BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ

Hastaneye kaldırılan Youtuberın doktoru Marcelo Sader, kızın durumunun ciddi olduğunu söylerken annesi sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, kızının beyin ölümünün gerçekleştiğini söyledi. Olaydan sonra polis iki şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.

Gözaltına alınan kişilerin daha önce sabıka kayıtları olmadığı ve olayda kullanılan tabancanın ruhsatlı olduğunu söyledi. Olayda genç kızdan başka yaralanan veya ölen olmadığı belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X