15 ay sonra karar çıktı!

Eski basketbolcu İbrahim Kutluay ile Demet Şener’in boşanma davasında 15 ay sonra karar çıktı.

15 ay sonra karar çıktı!

Demet Şener 11 yıl evli kaldığı, 2 çocuğunun babası İbrahim Kutluay’a kendisine ihanet ettiği için Eylül 2016’da boşanma davası açmıştı. Çift 2017’de görülen 4 duruşmada boşanamamıştı.

İBRAHİM KUTLUAY KATILMADI

Taraflar arasında çekişmeli olarak görülen davanın  bugün görülen karar duruşmasına Demet Şener avukatlarıyla birlikte katıldı. İbrahim Kutluay’ı ise avukatları temsil etti.

Gizli görülen bir saat süren celsede taraf avukatları son sözlerini söyledi. Ve mahkeme boşanmalarına karar verdi.

TAZMİNAT VE NAFAKA MİKTARI BELLİ OLDU

Boşanma kararına göre İbrahim Kutluay, iki çocuk için karar kesinleşinceye kadar 7’şer bin liradan 14 bin lira iştirak nafakası ödeyecek.

Kararın kesinleşmesinin ardından okul masrafları ile birlikte İbrahim Kutluay’ın çocuklarına ödeyeceği iştirak nafakası 8 bin 500’er liradan 17 bin liraya çıkacak.

İbrahim Kutluay, boşandığı eski eşi Demet Şener’e de karar kesinleşinceye kadar aylık 13 bin lira tedbir nafakası ödeyecek. Ancak karar kesinleştiğinde Demet Şener’e artık nafaka ödemeyecek. Dolayısıyla Demet Şener kesinleşme kararıyla birlikte artık nafaka alamayacak.

İbrahim Kutluay ayrıca 6 milyon lira tazminat isteyen Demet Şener’e 750 bin lira maddi ve 600 bin lira manevi olmak üzere 1 milyon 350 bin lira tazminat ödeyecek.

”ÇOK ŞÜKÜR BİTTİ”

Bir buçuk saat süren duruşmanın ardından avukatı Kezban Hatemi ve Aslı Çelik ile adliyeden ayrılan Demet Şener, ”Dosyada yayın yasağı olduğu için açıklama yapmak istemiyorum, çok şükür bitti” dedi.

8571832.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X