15 yaşındaki bakıcıya zorla…

Galler’in Holyhead kasabasında 24 yaşındaki Nicola Mason ve 46 yaşındaki erkek arkadaşı John Ford’un, çocuklarına baksın diye tuttukları 15 yaşındaki erkek bakıcıyı seks yapmaya zorladığı iddia edildi.

15 yaşındaki bakıcıya zorla…
 Konuyla ilgili Mold Crown Court mahkemesinde görülen davada, Ford’un ismi basına açıklanmayan bakıcıya uyuşturucu verdiği, daha sonra da karşısında soyunan Mason ile cinsel ilişkiye girmeye zorladığı öne sürüldü.
 
Savcılık olay sırasında bakir olan çocuğun ilk önce “çok utandığı için” çiftin talebini reddettiği ancak uyuşturucunun da etkisiyle sonunda Ford onları izlerken Mason ile cinsel ilişkiye girmeyi kabul ettiğini iddia etti.
 
Ford’un, seks yapmak istemediğini belirten bakıcıya, “Bu teklifi reddediyorsan eşcinsel olmalısın” diyerek baskı yaptığı da belirtildi.

O gece yaşananların daha sonra da tekrarlandığını belirten savcı Myles Wilson, “Biz bu davada bakıcının hiçbir şekilde yapmak istemediği bir şeye zorlandığını iddia etmiyoruz. Biz reşit olmayan bir çocuğun doğru ile yanlışı birbirinden ayırt edebiliyor olması gereken yetişkinler tarafından kullanıldığını söylüyoruz” dedi.

 
Wilson, Ford’un çocuğa uyuşturucu vermiş olmasının da suçun ağırlığını artırdığını belirtti ve “Belli ki onun güvenini kazanmak ve direncini kırmak istemiş” dedi.
 
Ford ve Mason mahkemede tüm iddiaları reddetti ve bakıcının “Her şeyi uydurduğunu” söyledi.
 
Mahkemede bakıcının yaşadıklarını erkek kardeşine anlattığı ve iki çocuğun konuşmalarını duyan bir kadının gidip Mason ile yüzleştikten sonra polise haber verdiği açıklandı.
 
Ford’un, kız arkadaşının başka erkeklerle birlikte olmasından zevk aldığı ve daha birçok kişiye Mason ile birlikte olmalarını teklif ettiği de belirtildi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X