16 yıl sonra ortaya çıkan kaza görüntüleri ünlü yönetmenin başını derde sokacak

Uma Thurman’ın 16 yıl önce sette geçirdiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı.

16 yıl sonra ortaya çıkan kaza görüntüleri ünlü yönetmenin başını derde sokacak

Oscar adayı Uma Thurman 16 yıl sonra suskunluğunu bozdu. 2002 yılında ‘Kill Bill’ setinde geçirdiği araba kazasının görüntülerini sosyal medya üzerinden yayınlayan güzel oyuncu, olayın şu ana dek örtbas edildiğini belirtti.

16 yılın ardından olayı ‘hayatında en çok pişman olduğu olay’ olarak niteleyen ünlü yönetmen Quentin Tarantino, Thurman’ın isteği üzerine kaza görüntülerini arşivden çıkartarak ünlü yıldıza verdi.

16 yılın ardından kaza görüntülerini gören Thurman, sosyal medya üzerinden görüntüleri paylaşarak bir mesaj yayınladı.

63096_16-yil-sonra-ortaya-.jpg

Olayın kötü niyetle yapıldığını düşünmese de, ihmalkarlığın suç boyutunda olduğunu belirten oyuncu, ‘Bu olay hakkında ilk günkü gibi pişman olan Quentin Tarantino yıllar sonra bana görüntüleri verdi, ben de ortaya çıkardım ve adaletin sağlanmasının büyük ihtimalle gerçekleşmeyeceği bir olay olmasına bakmaksızın gün ışığına çıkmasını istedim.’ diye belirtti.

Tarantino’nun kendisine zararı dokunabilmesi ihtimaline rağmen görüntüleri verecek kadar cesur olması sebebiyle onunla gurur duyduğunu da belirten oyuncu, ‘Olayın üstünün örtülmesi konusunda Lawrence Bender, E. Bennett Walsh ve korkunç Harvey Weinstein’i suçluyorum. Yalan söylediler, kanıtları yok ettiler, neden oldukları kalıcı zarar hakkında yalan söylemeye devam ettiler ve örtbas etmeyi seçtiler.’ dedi.

Quentin Tarantino’nun yönetmenliğinde çekilen Kill Bill serisinin başrol oyuncusu Uma Thurman, film çekimleri sırasında Meksika’da çekilen bir sahne için arabayı kendi kullanmak zorunda kaldı.

Ekipten gelen, manuelden otomatik vitese dönüştürülmüş arabanın çok da iyi çalışmadığına dair uyarılara rağmen, yönetmen Tarantino, Thurman’ın arabayı kullanmasının güvenli olduğunda ısrar ederek oyuncuyu ikna etti. Ancak Thurman kumlu yolda arabayı sürerken hakimiyetini kaybederek bir palmiye ağacına çarptı ve başını oldukça sert bir şekilde vurdu. Hastaneye kaldırılan oyuncu, kazayı boyun incinmesi, dizlerde hasar, kafada yumurta büyüklüğünde bir şişlik ve beyin sarsıntısıyla atlattı.

64861_16-yil-sonra-ortaya-.jpg

Anlaşma yapmayı reddetti

Kaza görüntülerini görmek ve dava açacağını bildirmek için filmin yapım şirketi Miramax’la iletişime geçen oyuncuya verilen cevap ise, eğer gelecekte oluşabilecek herhangi bir sorundan sorumlu tutmamayı taahhüt ederse görüntüleri görebileceği oldu. Thurman ise bu anlaşmayı reddetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X