16 yılda 144 ülkeye ulaştı

Bilkent CYBERPARK Genel Müdürü Faruk İnaltekin, kuruldukları 2002 yılından günümüze 144 ülkeye, yaklaşık 450 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdiklerini açıkladı.

16 yılda 144 ülkeye ulaştı

İnaltekin, Bilkent CYBERPARK’ın faaliyetlerine ilişkin değerlendirmede bulundu. Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu kapsamında faaliyet gösteren CYBERPARK’ın, 115 bin metrekarelik kapalı alanı bulunduğunu anlatan İnaltekin, bölgede gerçekleştirilen iş hacmiyle de burasının Türkiye’nin en büyük teknoparklarından biri olarak faaliyet gösterdiğini kaydetti.

CYBERPARK’ın kuruluşundan bugüne kadar ulusal ve uluslararası pek çok program ile proje yürüttüğünü hatırlatan İnaltekin, ‘’Kurulduğu 2002 yılından bu yana 144 ülkeye, yaklaşık 450 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdi. Son 16 yılda ABD’den Japonya’ya, Güney Kore’den Hindistan’a, Çin’den Almanya’ya uzanan ihracat ağımızın daha da gelişmesini ve Bilkent CYBERPARK ürünlerinin dünyanın tüm ülkelerine ulaşmasını hedefliyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X