20 günde 86 daire sattı

Alpiş İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Selçuk Sukas, konut kampanyasının başladığı günden bu güne kadar geçen 20 günlük süreçte 86 adet daire sattıklarını söyledi.

20 günde 86 daire sattı

Sukas, ‘Türkiye İçin Kazanç Vakti’ kampanyasına Bursa’dan ilk desteğin Alpiş Group tarafından verildiğini belirtti. Tarihi kampanya için belirlenen yüzde 10 indirim oranının üzerine 5 puan daha ekleyerek yüzde 15’e yükselten Alpiş Group’a yoğun ilgi olduğunu ifade eden Sukas, firmanın 20 günlük süreçte 86 adet daire satışı gerçekleştirdiğini kaydetti.

Sukas, ‘’Kampanyaya ‘Alpiş’ten tarihi fırsat’ yaklaşımıyla iştirak ettik ve çok yoğun bir ilgiyle karşılaştık. Bursa’nın en kalabalık satış ekibi bizde olmasına rağmen neredeyse yetişmekte zorlanıyoruz. Ekibimiz gece geç saatlere kadar mesai yapıyor. Bursalıların yoğun ilgisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

STOKLARLA SINIRLI

Kampanyanın bitiş tarihini 31 Ekim olarak belirlediklerine ancak bunun stoklarla sınırlı olduğuna işaret eden Sukas, şöyle devam etti: ‘’Kredili konut satış kampanyasına 120 ay yüzde 0,99 oranıyla dahil olduk. 31 Ekim tarihine kadar Alpiş finansmanıyla faizsiz vade imkânı sunuyoruz. Ancak şu detayı da belirtmek isterim.

Kampanya öncesi satışların yüzde 70’ini geçmiştik. Kampanyayla yüzde 80’lere ulaşmış durumdayız. Bu hızla gidersek projenin satışlarını kapatacağız gibi gözüküyor. Dolayısıyla stoklarla sınırlı olmak üzere 31 Ekim’e kadar geçerli olacak kampanyamızdan faydalanmak isteyenlerin acelesi etmesini öneriyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X