26 futbolcuya şans verdik!

Bursaspor, Osmanlıspor ile birlikte ligin ilk yarısında en fazla oyuncuya görev veren takım oldu.

26 futbolcuya şans verdik!

Süper Lig’de 2017-2018 sezonun ilk yarısında 9 futbolcu, tüm maçlarda 90 dakika forma giydi.  Başakşehir’in liderliğiyle tamamlanan sezonun ilk yarısında süre bulan 409 oyuncudan sadece 9’u karşılaşmaların tamamında sahada kalırken, bunların 7’si kaleciler oldu.  Konyaspor’dan Serkan Kırıntılı, Beşiktaş’tan Fabricio,  Galatasaray’dan Muslera, Gençlerbirliği’nden Hopf, Kasımpaşa’dan Ramazan Köse, Medipol Başakşehir’den Volkan Babacan ve Teleset Mobilya Akhisarspor’dan Milan Lukac, 17 maçın tamamında kalelerini korudu. 

YUSUF ERDOĞAN İKİ TAKIMDA

Kasımpaşa’dan Strahil Popov ve Trabzonspor’dan Joao Pereira, bütün maçlarda görev alan iki futbolcu olarak öne çıktı. Sezonun ilk yarısında Thievy Bifouma, Adem Büyük ve Yusuf Erdoğan, iki farklı takımın formasını terletti. Süper Lig’in geride kalan bölümünde en fazla futbolcuya, Bursaspor ve Osmanlıspor şans tanıdı. Sezonun ilk yarısında bu takımlarda 26’şar futbolcu görev yaparken, bu ekipleri 25 futbolcuyla Fenerbahçe ve Antalyaspor takip etti.  Ligin ilk yarısında Kasımpaşa, 19 kişi ile en az oyuncunun forma şansı bulduğu ekip oldu.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X