27 yıllık başkan seçimi kaybetti

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne (BESOB) bağlı Bursa Yedek Parçacıları Odası’nın iki listeli seçiminde Alper Kurtuluş kazandı.

27 yıllık başkan seçimi kaybetti

ASLIHAN AYDIN

Esnaf Sarayı’nda dün gerçekleştirilen genel kurulda derneğin 1990 yılından bu yana başkanlığını yürüten Ali İhsan Öğreten ile Alper Kurtuluş’un listeleri yarıştı. Sandıktan Öğreten’e 69, Kurtuluş’a 94 oy çıktı.

Oda’nın yeni Başkanı Kurtuluş, “Oda’nın web sitesini hazırlayacağız. Üyelerimiz firma tanıtımlarının olduğu ikinci bir internet sitesi ile ne sattığını, neler ürettiğini, hangi gruba hitap ettiğini, iletişim bilgilerini duyurabilecek. Yedek parça ile ilgili fuar organizasyonları için ulaşım ve bilet desteği sağlayacağız. Odamız bünyesinde iki avukat ile üyelere hukuki destek sağlayacağız. Meslektaşlarımıza, kredi destekleri konusunda bilgi vererek, faydalanmalarını sağlayacağız. Mesleki, hukuki ve mali konularda eğitim kursları açacağız. Meslektaşlarımızın birebir sorunlarını dinleyerek çözüm arayacağız” diye konuştu.

Genç ve çalışkan ekiple yola çıktıklarını savunan Kurtuluş, birlik ve beraberliği sağlayacaklarını da sözlerine ekledi.

Kurtuluş başkanlığındaki yönetim şu isimlerden oluştu: Fatih Tekdemir, Burak Şerif, Selçuk Tunluk, Mehmet Din, İsmail Acar, Kutbettin Cantav.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X