‘3-4 isimle görüşüyoruz’

Mesut Mestan ‘Mehmet Altıparmak adaylardan biri. Kendisiyle temasımız oldu. Fikirlerini aldık. Net bir karar vermedik. Resmen göreve başladıktan sonra adımı atacağız.’ dedi.

‘3-4 isimle görüşüyoruz’

Bursaspor’da Genel Kurula tek başkan adayı olarak girecek olan Mesut Mestan, teknik direktörlük için 3-4 isimle görüştüklerini açıkladı. Adaylardan birinin Erzurumspor ve Gazişehir’i Spor Toto Süper Lig’e çıkaran Mehmet Altıparmak olduğunu ifade eden Mestan ‘Görüşmelerimiz sürüyor. Net bir karar vermedik. Mehmet Altıparmak adaylardan biri. Kendisiyle temasımız oldu. Fikirlerini aldık. Resmen göreve başladıktan sonra adımı atacağız. Bursaspor’un hata yapma lüksü yok.’ dedi. 

ZORLUKLAR ÇIKARIYORLAR 

Zor bir göreve soyunduklarını ancak pes etmeyeceklerini ifade eden Mestan ‘Biz bu yola baş koyduk. Karşımıza bir sürü zorluklar çıkarıyorlar. Zannediyorlar ki, bırakacağız. Ekip arkadaşlarımızla birlikte bu işi başaracağız. Sadece herkesten destek istiyoruz. Bursaspor camiası bir olduğu vakit her şeyi başarır. Biz bunu sağlayacağız. Sadece işimize odaklandık. Göreceksiniz, Bursaspor bu zor günlerin  üstesinden gelecek’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X