3-5 kuruş için kendi esnafınızı bırakmayın

İznik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadir Akçaalan’ın, güven tazelediği genel kurulda ilçe halkına yönelik, ‘3-5 kuruş ucuz diye kendi esnafınızı bırakıp büyük sermaye destekli marketlerden alışveriş yapmayın’ sözleri damga vurdu.

3-5 kuruş için kendi esnafınızı bırakmayın

HAYRİ ŞEN

Oda’nın Belediye pasajı düğün salonunda gerçekleştirilen genel kurulunda tek liste ili gidilen seçimde, 146 üye oy kullandı ve Kadir Akçaalan 3’üncü kez başkan seçildi. Yönetim kurulu, Ersin Temel, Nihat Temel, Ethem Aydın, Müjdat Arabacı, Rıdvan Cinal, İbrahim Çil, Mehmet Şen ve Hamit Ferik’ten oluştu. Kadir Akçaalan, genel kurulda yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, ”Bizler İznikli esnaflar olarak bir olmak ve birlikte olmak zorundayız. Birbirimize destek olmak durumundayız” dedi. Her geçen gün her sokak başında kurulan büyük sermaye destekli market şubelerinin küçük esnafı yok olma sürecine soktuğunun altını çizen Akçaalan, ”Özellikle İznik halkından en büyük beklentimiz 3-5 kuruş ucuz diye kendi esnafını bırakıp buralardan alışveriş etmemeleridir. Bugün bana zararı yok diyen esnaf arkadaşlarda mevcut ama şunu bilsinler ki yarın onlar da sıkıntıya gireceklerdir” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X