3 kayıp verdik

Ozan Tufan, Serdar Aziz ve Bekir Yılmaz Karabük maçında yok.

3 kayıp verdik
Bursaspor, Kasımpaşa’yı 5 golle geçti ancak 3 kayıp verdi. Yeşil beyazlı takımda dün gördükleri sarı kart sonrası Ozan Tufan, Serdar Aziz ve Bekir Yılmaz cezalı duruma düştü. Bu 3 oyuncu da Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Kardemir Karabükspor maçında forma giymeyecek. Yeşil beyazlı takımda şu an sınırda sadece Filipe Josue kaldı.
 
Uçtu uçtu sarı kart uçtu
 
Dünkü karşılaşmada oldukça ilginç bir an yaşandı. Karşılaşmanın hakemi Mustafa İlker Coşkun, Ozan Tufan’a sarı kart göstereceği anda kartını yere düşürünce ortaya komik bir görüntü çıktı.
 
Traore kesik yedi
 
Teknik Direktör Şenol Güneş, Bakaye Traore’yi dünkü maçın 18 kişilik kadrosuna da dahil etmedi. Yedek kulübesi Okan Koçuk, Ertuğrul Ersoy, Ozan İpek, Samuel Holmen, Bekir Yılmaz ve Enes Ünal’dan oluştu.
 
Timsah’ın ilk penaltısı
 
Bursaspor’un bu sezonun ilk penaltısını Kasımpaşaspor karşısında kazandı. 14.dakikada Volkan Şen’in İlhan Eker tarafından düşürülmesinde hakem Mustafa İlker Coşkun beyaz noktayı gösterdi. Atışı kullanan Josue topu filelerle buluşturdu.
 
5 gollü zaferi 1480 kişi izledi
 
5-1 sona eren müthiş maçta tribünler yokları oynadı.
 
Kapalı kale arkası ve maraton tribünlere ceza nedeniyle taraftar alınmadı ancak diğer bölümlerde de az sayıda izleyici vardı.
 
Bursaspor, 5-1 sona eren Kasımpaşaspor maçında tribün desteğinden mahrum kaldı. Fenerbahçe maçında yaşananlardan dolayı kapalı kale arkası ve maraton tribünlerine taraftar alınmazken, diğer bölümlerde de az sayıda yeşil beyaz sevdalısı vardı. Mücadeleyi bin 480 taraftar izledi. Yaklaşık 80 kadar da konuk Kasımpaşaspor’un taraftarı vardı.
 
El ele tribüne
 
Az sayıdaki taraftar 90 dakika boyunca takıma destek olmaya çalıştı. Alınan galibiyetten dolayı büyük coşku yaşanırken, yeşil beyazlı taraftarlar karşılaşma öncesi iki takım futbolculara tribünlere çağırarak güzel bir dostluk örneği gösterdi. Taraftarlar maç sonrası da yeşil beyazlı futbolcuları yanlarına çağırarak galibiyetten dolayı kutladı.
 
Ozan Tufan siftah yaptı
 
Bursasporlu Ozan Tufan, Süper Lig’deki ilk golünü Kasımpaşaspor ağlarına attı. 73.dakikada Civelli’nin şutunda Sancak topu çizgiden çıkarırken, dönen topa vuran 19 yaşındaki oyuncu, kariyerinde bir ilki yaşamış oldu. Ozan daha önce Kups Kuopio ile oynanan maçta gol atarak Avrupa kupalarında gol atan en genç futbolcu unvanını ele geçirmişti.
 
Çiçek verdiler
 
Her iki takım taraftarları arasında güzel görüntüler ortaya çıktı. Karşılaşma öncesinde misafir tribüne giden yeşil beyazlı taraftarlar, Kasımpaşalı taraftarlara çiçek taktim etti. Rakip takım taraftarları da Bursaspor taraftarına atkı hediye etti.
 
Örnek takipte
 
Milli takımlar izleme komitesinde yer alan Bursasporlu eski futbolcu antrenör Adnan Örnek dünkü maçı izleyenler arasındaydı. Örnek’in Bursaspor’un milli oyuncularını takibe aldığı öğrenildi.
 
 
3-0 öndesiniz dışarıda tedavi ol
 
Karşılaşmanın ikinci yarısında rakip ceza sahası içinde sakatlanan Volkan şen ile İlhan Eker arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Belinden sakatlanan ve yerde yatan Volkan’a, İlhan, ‘Kardeşim çık dışarı orada tedavi ol. Zaten 3-0 öndesiniz’ demesiyle Bursaspor’un yıldız oyuncusu doktorlarında yardımıyla oyum alanından çıktı.
 
Ayakta alkışladılar
 
Bursaspor’un yıldız oyuncusu Jose Fernandao’yu taraftar ayakta alkışladı. Dünkü maçta 2 gol atan ve iyi mücadele eden Brezilyalı golcünün 80. dakikada yerini Ozan İpek’e bırakmasıyla birlikte statta bulunan az sayıda taraftar Sambacı’yı bağrına bastı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X