3 kulüpten Ampute Milli Futbol Takımı’na tebrik

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş kulüpleri, dünya ikincisi olan Ampute Milli Futbol Takımı’nı tebrik etti.

3 kulüpten Ampute Milli Futbol Takımı’na tebrik

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş kulüpleri, dünya ikincisi olan Ampute Milli Futbol Takımı için tebrik mesajı yayımladı.

Fenerbahçe Kulübünün Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “Ampute Milli Futbol Takımımız, Meksika’da düzenlenen Dünya Kupası’nda ikinci oldu. Teşekkürler çocuklar.” ifadelerine yer verildi.

Galatasaray Kulübü ise “Dünya Ampute Futbol Federasyonu tarafından Meksika’da düzenlenen Dünya Kupası’nda, dünya ikincisi olarak büyük bir başarıya imza atan Ampute Milli Takımımıza yürekten tebrikler. Türkiye sizinle gurur duyuyor.” paylaşımında bulundu.

Beşiktaş Kulübünden yapılan açıklamada da “Meksika’da düzenlenen Dünya Kupası’nda finalde Angola’ya 5-4 yenilerek ikinci olan Ampute Milli Futbol Takımımıza, bizlere yaşattığı gurur ve mutluluk için teşekkür ederiz.” denildi.

Ampute Milli Futbol Takımı, normal süresi ve uzatma bölümü 0-0 beraberlikle tamamlanan final maçında, penaltılarda Angola’ya 5-4 yenilmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X