’31 Mart seçimlerini ‘Gönül Belediyeciliği’ seçimi olarak görüyoruz’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “31 Mart 2019 seçimlerini ‘Gönül Belediyeciliği’ seçimi olarak görüyoruz. Adını böyle koyduk.” dedi.

’31 Mart seçimlerini ‘Gönül Belediyeciliği’ seçimi olarak görüyoruz’

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir’de Millet Bahçeleri Açılış Töreni’nde konuştu.

“Başakşehir, Kayaşehir, Hoşdere, Baruthane ve Çırpıcı millet bahçelerinin hayırlı olmasını Allah’tan niyaz ediyorum.” diyen Erdoğan, “Hizmete sunduğumuz millet bahçelerimizle 100 günlük icraat programımızda yer alan taahhütlerden birini daha yerine getirmiş oluyoruz.” ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “18 ilimizdeki 33 Millet Bahçesi ile ilgili çalışmalar son aşamaya gelmiş durumda. Hedefimiz, her şehrimize en az birer Millet Bahçesi kazandırmaktır.” dedi.

“Biz ‘Kanal İstanbul’ diyoruz, onlar ‘İstemezük’ diyorlar, ‘Yaptırmazuk’ diyorlar. Yapacağız, yapacağız isteseniz de istemeseniz de yapacağız.” şeklinde konuşan Erdoğan, “Türkiye’nin en büyük fuar alanını Atatürk Havalimanı’ndaki o kapalı alanlarla yapmış olacağız.” dedi.

Erdoğan, “Çevrecilik adına yakıp yıkanlar, Gezi olaylarını yapanlar, ülkenin hayrına her işin karşısına dikilenler, gelip şu millet bahçelerine baksınlar ve gerçek çevrecilik nedir görsünler.” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “31 Mart 2019 seçimlerini ‘Gönül Belediyeciliği’ seçimi olarak görüyoruz. Adını böyle koyduk.” dedi. 

“Ülkemizi kendi arka bahçeleri haline getirmek isteyenlere Çanakkale’den İstiklal Harbimize ve 15 Temmuz’a kadar her fırsatta gereken cevabı milletçe verdik.” diyen Erdoğan, şunları söyledi:

“Biz tek parti devrinden beri milleti aşağılayan, küçümseyen, hakaret eden, kendi marjinal yaklaşımlarını topluma dayatmak isteyen azgın azınlığın oyunlarıyla sarsılacak bir ülke değiliz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu oyununa gelmedik ve gelmeyeceğiz.

Biz İstiklal Marşı’yla Safahat’ı yastık altı kitabı olarak koyduk ve öyle büyüdük. Milletimizin de bizim de karnımız bu bayat oyunlara toktur. Türkiye’de ne Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’e, ne de inancından, meşrebinden, kılık kıyafetinden dolayı herhangi bir vatandaşımıza hakaret edilmesine izin vermeyiz.”

Erdoğan, “2019’da milletimizin tercihi yine AK Parti belediyeciliğinden yana olacaktır. Ben buna inanıyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X