400 polisin katılımı ile ‘Huzur 16’ operasyonu

Bursa’da 400 polisin katılımıyla düzenlenen ‘Huzur 16’ adı verilen arama operasyonunda hakkında yakalama kararı bulunan 7 şüpheli gözaltına alınırken; ruhsatsız 8 tabanca, 1 av tüfeği, 1 bıçak, bir miktar uyuşturucu madde ve kaçak üretilen 102 litre içki

400 polisin katılımı ile ‘Huzur 16’ operasyonu

Bursa Emniyet Müdürlüğü Ekipleri merkez Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım İlçelerinde park, bahçe, metruk binalar, kafe, bar ve gazinolara yönelik dün akşam denetim yaptı. 400 polisin katıldığı operasyona, Asayiş Şube Müdürlüğü, motosikletli yunus timleri, trafik polisleri ve devriye ekipler destek verdi.

Operasyonda şüpheli görünen kişiler durduruldu; üst araması ve kimlik sorgusu yapıldı. Trafik polisleri de yolda şüpheli gördükleri araçlarda arama yaptı.

Gece geç saatlere kadar devam operasyon sırasında aranan 7 şüphei gözaltına alındı. Ağı belirtilirken aramalarda 5 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet av tüfeği, 3 adet kuru sıkı tabanca, 96 fişek, 1 bıçak, bir miktar uyuşturucu madde, 87 bandrolsüz içki ve 15 litre dökme içki ele geçirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X