5 günde 5 kilo verdiren mucize kür!

En etkili ve hızlı zayıflama kürleri arasında olan mucize su diyeti! Zencefil, salatalık suyu, nane suyu ve limon suyundan oluşan ve 5 günde 5 kilo vermenizi sağlayacak sağlıklı bir bitkisel karışım ile hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilo vereceksiniz.

5 günde 5 kilo verdiren mucize kür!

5 günde 5 kilo vermenizi sağlayacak mucize su diyetinde yer alan besinleri ve özelliklerini açıklayalım;

 

Su

Hakkında fazla söze gerek yok. Su olmazsa olmaz. Diyetlerde negatif kalori etkisi vardır. Günlük olarak içilen her yarım litre su, 50 kalori harcanmasını sağlamaktadır. Günlük 2.5 litre soğuk su içerek 250 kalori yağ yakabilirsiniz.

 

Zencefil

 

Mide ve bağırsak sularına etki ederek sindirim esnasında daha fazla yağ yakılmasını ve enerji harcanmasını sağlar. Kalori kaybını hızlandırır. Günlük 50 gram zencefil tüketmek yeterlidir.

 

Salatalık

 

Bağırsak temizleyici ve idrar söktürücü olarak bilinir. Ayrıca bedensel toksinleri atıcı ve yağ yakıcı bir besindir. Bağırsak mukozasını artırır, bağışıklık sistemini güçlendirir.

 

Limon

 

Sindirim sisteminizi hızlandırır. Kan dolaşımını artırır. En iyi zayıflatan bitkilerden biridir. Yağların parçalanmasına ve vücuttan atılmasına yardımcı olur. Diyet sürecini destekler.

 

Nane

 

Açlığı yatıştırır. Mentol içeren sakızlar bile iştah kapatır. Ayrıca metabolizmayı ve sindirimi hızlandıran safra salgısı üretimini destekler.

 

Nasıl uygulayacağız…

 

İlk kural günde 2.5 litre su içmek. Günde 6 kez ve her seferinde 3 bardak su içmeniz bu diyet için yeterlidir. 1 tatlı kaşığı nane, 1 yemek kaşığı limon suyu, ve 1 yemek kaşığı zencefili kaynatarak çay yapmanız ve günde 2  bardak tüketmeniz gerekmektedir. Yemeklerden yarım saat önce içeceğiniz bu karışım, detoks etkisi yaratarak toksinleri atmanızı sağlayacak.

 

Su çok önemli…

 

 

Su içmek sindirim sistemi sakinleştirip düzenler, yağ yakımı için hazırlık aşamasını hızlandırır. Çok su tüketen kişilerin vücudun su ve ödem tutma olayı kaybolmakta ve bu şekilde de fazla kilolardan kurtulmaktadır. Aynı zamanda su tüketmek, depresyon tedavisi için doğal bir çözümdür.

 

Her şey yemek serbest…

 

Genelde hiç bir şey yemeden ve içmeden uygulanan tüm diyetler sağlığa zararlıdır. Bu kür boyunca her şeyi yemek ve içmek serbesttir ancak vücudun su tutulmasını artıran sodyum içeren şekerli ürünler, kızartmalar,  nişastalı ve tuzlu gıdalar tüketmemelisiniz. Bol sebze tüketmeniz tavsiye edilir.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X