5 kritik hafta

Bursaspor, üst üste ligde iddialı takımlarla oynayacak

5 kritik hafta

Sırasıyla Adana Demirspor, Erzurumspor, Altay, Ümraniyespor ve İstanbulspor’la karşılaşacak olan yeşil beyazlıların bu 5 karşılaşmadan alacağı skorlar kaderini belirleyecek. 

TFF 1. Lig’de ilk 4 haftadan 3 galibiyet çıkaran ve 9 puana ulaşan Bursaspor, zorlu bir maç periyoduna giriyor. Yeşil beyazlılar üst üste ligde iddialı olan takımlarla oynayacak. Pazar günü her ne kadar şu ana kadar istenilen sonuçları alamasa da iyi bir kadroya sahip olan Adana Demirspor’a konuk olacak olan Bursaspor, ardından evinde şampiyonluk adaylarından Erzurumspor’u konuk edecek. Bilindiği gibi Doğu temsilcisinde dün teknik direktörlük görevine Osman Özköylü getirildi. 

KAYIPSIZ GEÇMEK LAZIM

Ardından 7. haftada İzmir’de Altay’a misafir olacak olan Bursaspor, bir sonraki hafta şu an 1 gol avantajıyla zirvede yer alan Ümraniyespor’la Büyükşehir Belediye Stadı’nda karşılaşacak. Timsah’ın 5 maçlık zorlu periyodundaki son karşılaşması ise Yalçın Koşukavak’ın eski takımı İstanbulspor’la olacak. Bursaspor’un bu kritik 5 haftadan alacağı sonuçlar ligdeki yerini de belirleyecek.

HERKESTE UMUT VAR

Ancak karşılaşmalar her ne kadar zorlu da olsa Bursaspor camiasındaki hava oldukça iyi. Takımın skorlarla birlikte performans olarak da olumlu izlenimler vermesi herkesi umutlandırıyor. TFF 1. Lig’de futbol oynamaya çalışan ender takımlardan birisi olarak gösterilen yeşil beyazlılarla bundan sonraki süreçte rakiplerin daha farklı oyun anlayışlarıyla sahada olması bekleniyor. Teknik Direktör Yalçın Koşukavak da yaptığı açıklamalarda buna dikkat çekiyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X