5 Mayıs’ta aynı masaya oturabilirler

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile erken seçimde cumhurbaşkanı adaylığı gündemde olan Abdullah Gül’ün, bakanlardan Mehmet Özhaseki’nin kızının 5 Mayıs’ta Kayseri’de yapılacak düğününde bir araya gelme ihtimalleri var.

5 Mayıs’ta aynı masaya oturabilirler

Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, 24 Haziran’da yapılacak seçimde cumhurbaşkanlığı adaylığı gündemde.

Gül, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin kızının 5 Mayıs’ta Kayseri’de gerçekleşecek düğününe davet edildi. Gül’ün düğüne katılıp katılmayacağı henüz netlik kazanmadı.

Düğüne katılırlarsa nikah şahitliği yapacaklar

Aynı gün Kayseri’ye giderek Şehir Hastanesi’nin açılışını yapacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, nikah şahidi olarak düğüne davetli. Erdoğan ve Gül, düğüne katılmaları halinde birlikte nikah şahitliği yaparak, aynı masada oturacaklar.  

Güvenlik nedeniyle özel kartla girilecek düğüne Başbakan Binali Yıldırım, eski başbakan Ahmet  Davutoğlu’nun yanı sıra Kayserili olan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu da davet edildi.

Öte yandan, Abdullah Gül’ün 5 Mayıs’ta Kayseri’ye gelmesi halinde, mezunu olduğu, balmumundan heykelinin bulunduğu Kayseri Lisesi’nin 125. yıl dönümü geleneksel mezunlar buluşması da katılması bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X