50 Ülkeden iş insanı Bebe fuarı için Bursa’ya geliyor

Bebe ve çocuk konfeksiyonu sektörünün kalbinin atacağı Junioshow Fuarı 4 Temmuz’da kapılarını açacak. Fuara, 50 ülkeden bine yakın yabancı alıcı gelecek.

50 Ülkeden iş insanı Bebe fuarı için Bursa’ya geliyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), TÜYAP Bursa Fuarcılık ve Bebe Çocuk Konfeksiyonu Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) işbirliğinde gerçekleştirilecek fuarda 110 firma stant açacak. Fuara, BTSO’nun Ticari Safari Projesi ve TÜYAP’ın girişimleriyle 50 ülkeden bine yakın yabancı alıcı gelecek.

3 AYRI SALONDA

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, 0-12 yaş arası bebe ve çocuk hazır giyim sonbahar–kış kreasyonlarının fuarda sergileneceğini vurguladı.

Bursa’nın, bebe ve çocuk konfeksiyonu sektöründe büyük bir potansiyele sahip olduğunun altını çizen Burkay, “Özellikle Vişne Bölgesi, bu konuda önemli bir kümelenme merkezi konumunda” dedi.

 TÜYAP Bursa Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü ise fuarda özel dekor stantların olduğuna dikkat çekerek, 3 ayrı salondan oluşan 20 bin metrekarelik alanda hazırlanacağını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X