5G teknolojisi 2020’de gelecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, 5G teknolojisinin Türkiye’de uygulaması için çalışmaların ilerlediğini belirtti.

5G teknolojisi 2020’de gelecek

Turhan, teknolojik gelişmeler hakkında da bilgi verdi. Türkiye’nin her alanda kendisini göstermesi gerektiğini ifade eden Turhan, şunları kaydetti: ‘’Kendi kendine yeten sınırlı ülkelerden biriyiz. Bunun her zaman kıymetini bilmeliyiz. Günümüzde İzlanda’nın inovasyonla birlikte milli geliri 40 bin dolara çıktı. İskandinavya ülkeleri de hakeza. Biz de bunları yapabiliriz. Bizim insanlarımız zekidir, çalışkandır. Ama biz insanlarımızı değerlendirme konusunda çok verimli, çok iyi bir yöneticilik yapmadık. Bu ayın başında Barselona’ya Dünya İletişim Kongresi ve Fuarı’na gittim. Dünya önümüzdeki birkaç yıl içerisinde çok önemli teknolojik devrimlerle karşılaşacak. Biz ülkemizde şu anda 4,5 G teknolojisini kullanıyoruz. 2020 yılında bunun gayreti ve çalışması içerisindeyiz; 5G geliyor.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X