687 lira taksitle ev

Gemlik’te yapılan bin 400 konutluk projenin üçüncü etap kuraları 19 Ocakta çekiliyor. 394 daire, yüzde 25’i peşin aylık 687 lira taksitle vatandaşa verilecek.

687 lira taksitle ev

Gemlik Belediyesi tarafından yaptırılan bin 400 konutun 3’üncü etabında tamamlanan 394 dairesinin kuraları 19 Ocakta çekiliyor. Belediye olarak vatandaşı kira öder gibi ev sahibi yaptıklarını söyleyen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ‘Bu dairelerimiz 110 ile 135 bin lira arasında. Yüzde 25’i peşin aylık 687 lira taksitlerle kira öder gibi taksitlerle vatandaşlarımıza verilecek’ dedi.

Gemlik Belediyesi tarafından deniz, İznik gölü ve Uludağ manzaralı Cihatlı Mahallesi’ne yapılan bin 400 konutluk proje kapsamında tamamlanan 394  dairenin kurası, 19 Ocak Cumartesi günü çekilecek. Kuralar öncesi konut alanını gezen Başkan Refik Yılmaz çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yılmaz, şu bilgileri verdi:

110- 135 BİN LİRA ARASINDA…

‘Gemlik Belediyesi olarak yapmış olduğumuz bin 400 konutun 394 tanesi daha, 19 Ocak tarihinde yapacağımız çekilişle sahiplerini bulacak. Bu dairelerimiz 110 ile 135 bin lira arasında yüzde. Yüzde 25’i peşin aylık 687 lira taksitlerle kira öder gibi taksitlerle vatandaşlarımıza verilecek. Daha önce çektiğimiz kuralarda çıkan vatandaşlarımız mülk sahibi oldular

. Ev sahibi olanlar çok mutlu ve memnun kaldılar. Bölge deniz gören bir bölge. Havası temiz, manzarası güzel, asansörlü ve kaloriferli, birinci sınıf malzemelerle yapılmış dairelerimiz. Okulu, camisi ve sağlık ocağı ile Gemlik Belediyesi adeta yeni bir ilçe kurdu. İnsanların huzur ve güvenle yaşayacağı konutları, böylesine ekonomik bir ortamda, banka kredisi olmadan çok cüzi taksitlerle satıyoruz. Herkesi ev sahibi yapmış oluyoruz.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X