7 maçtır yenilgi yüzü görmüyor

Timsah, en son 7 hafta önce Mersin’e mağlup olmuştu.

7 maçtır yenilgi yüzü görmüyor

Tüm dikkatleri üzerine çeken Bursaspor, ligde oynadığı son 7 maçta mağlup olmadı. En son ligin 5’inci haftasında deplasmanda Rıza Çalımbay yönetimindeki Mersin İdmanyurdu’na 2-1 mağlup olan Timsah, son 7 mücadelede 4 beraberlik 3 galibiyet aldı. Yeşil beyazlıların mağlup olduğu o karşılaşmada ise hakem hataları maça damgasını vurmuştu. 

 

Kim tutar Volkan’ı

 

Yıldız oyuncu, 12 haftada 4 gol 4 asistlik bir performans gösterdi. 

 

Bursaspor’da Volkan Şen fırtınası esiyor. Geçen sezon Erkan Körüstan yönetimi tarafından yeşil beyazlı kulübe tekrar kazandıran yıldız oyuncu, bu sezon gösterdiği performanslı kendine hayran bırakıyor. Kasımpaşaspor maçında alınan farklı galibiyette büyük rol oynayan kaptan Volkan, güzel futbollunu golle süslemeyi başarmıştı. Ligde şuana kada8r 4 kez rakip ağları sarsan yıldız oyuncu, 4 kez de asist yaptı. İlk haftalarda yaptığı acemice hataları tekrarlamayan Volkan, Teknik Direktör Şenol Güneş’in de en büyük kozu. 

 

Golcüler iş başında!

 

Bursaspor’da 21 golde 7 farklı oyuncunun imzası bulunuyor. 

 

Ligin en çok gol atan takımı olan Bursaspor’da 7 futbolcu bu sevinci yaşadı. 12 haftada 21 kez gol sevinci yaşayan yeşil beyazlıların en skorer ismi 6 golle Jose Fernandao oldu. Brezilyalı oyuncuyu 5 golle Cedric Bakambu izlerken, Volkan Şen attığı 4 golle bu ikiliyi takip ediyor. Fernando Belluschi ve Filipe Josue şuana kadar 2 kez rakip fileleri sarsarken, Serdar Aziz ve Ozan Tufan’ın 1’er golü bulunuyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X