70 kadınla görüntülenmişti, Amine ters köşeye yatırdı

Geçtiğimiz günlerde 70 kadının olduğu bir partide uyuşturucu madde kullandığı görüntüleri ortaya çıkan Mesut Özil ve nişanlısı Amine Gülşe, ayrılık iddialarını paylaştıkları aşk dolu fotoğrafla yalanladı.

70 kadınla görüntülenmişti, Amine ters köşeye yatırdı

Oyuncu Amine Gülşe’nin evlilik hazırlığı yaptığı futbolcu Arsenal 10 numarası Mesut Özil’in 70 kadının yer aldığı partide uyuşturucu kullanırken görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerin ardından sessizliğini koruyan Gülşe ile Mesut’un ayrıldığı iddia edildi. Çift, haklarındaki iddiaları paylaştığı fotoğrafla yalanladı.

AYRILIK İDDİALARINI YALANLAYAN FOTOĞRAF

Türk kökenli oyuncu Amine Gülşe’nin 70 kadınla uyuşturucu partisindeki görüntüleri ortaya çıkan Mesut Özil’le sessiz sedasız ayrıldığı iddia edildi. Konu hakkında kısa süre sessiz kalan ikiliden Gülşe, nişanlısıyla paylaştığı fotoğrafla iddiaları yalanladı.

“AİLEMİZE YENİ BİR ÜYE KATILDI”

Gülşe, nişanlısı ve köpekleriyle poz verdiği fotoğrafı “Ailemize yeni bir üye katıldı” notuyla paylaştı.

UYUŞTURUCU PARTİSİNDEN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Arsenal’in yıldız futbolcularının adı büyük bir skandala karıştı. Aralarında Mesut Özil’in de bulunduğu futbolcular, bir partide ‘Hippy Crack’ adlı maddeyi kullanırken görüntülendi. Yayınlanan görüntülerde Mesut Özil’in uyuşturucunun etkisi altında olduğu görüldü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X