8 diziden final haberi geldi! Son olarak listeye eklendi, veda ediyor!

Sezon sonu yaklaşırken dizilerle ilgili final haberleri de arka arkaya gelmeye başladı.

8 diziden final haberi geldi! Son olarak listeye eklendi, veda ediyor!

Kiminin finali biliniyordu, kimininki ise sürpriz oldu! Beklenmeyen gelişmelerle final yapacak dizilerin sayısı şimdilik 8 olarak görünüyor.

Ancak önümüzdeki günlerde reytingleri iyi gitmeyen dizilerin de sezon bitmeden ya da sezon sonunda ekrana veda etmesi de olası!

Büyük iddialarla başlayan, star isimlerle yola çıkılan diziler, yeni karakterlerin eklenmesi, hikayenin başka yollara çekilmesine karşın ekranda direnemiyor! Kimi diziler de aynı saatte bir kaç dizinin yayında olmasından dolayı reytingleri düşük gelince final kaçınılmaz oluyor!

Geçtiğimiz haftalarda final haberleri gelmeye başlamıştı. Son olarak Show TV’de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ile Elçin Sangu’nun oynadıkları Çarpışma dizisinin de 30 Mayıs Perşembe günü ekrana gelecek olan 24. bölümüyle birlikte izleyicilerine veda edeceği öğrenildi.

Çukur dizisi ile Çarpışma arasında bir bağlantı kuruldu ve dizinin reytinglerinin bu yolla artırılması denendi ama bu da başarılı olmadı. Çarpışma dizisi 5 bölüm sonra veda edecek.

Peki başka hangi dizilerin finali kesinleşti?

NÖBET

Savaşçı ve Söz dizilerine rakip olarak gösterilen asker kökenli dizi Nöbet için, Pana film çok uzun ve kapsamlı bir ön çalışma yapmıştı. Ancak Pazar akşamları ekrana gelen dizi, ne yazık ki istenen reytingi alamadı ve bu hafta ekrana veda ediyor.

Yapımcılığını Pana Film’in yönetmenliğini ise Gökhan Erkut’un üstlendiği Nöbet dizisinin başrollerini Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Deniz Bolışık gibi isimler paylaşmaktaydı. Sezona çok iddialı başlangıç yapan Nöbet dizisi, reytinglerde beklentilerin altında kaldı. Final kararı alınan Nöbet dizisi 28 Nisan Pazar akşamı saat 20.00’de son kez Show TV ekranında olacak.

JET SOSYETE

Jet Sosyete dizisi geçtiğimiz sezon Star TV ekranında izleyicilerle buluşmuştu. Bu sezon ise yoluna tv8 ekranında devam etti. Gülse Birsel, Çağlar Çorumlu, Cengiz Coşkun, Hasibe Eren, Derya Karadaş gibi önemli isimleri bünyesinde bulunduran Jet Sosyete dizisi 2 Mayıs’ta yayınlanan 39. bölümüyle birlikte ekrana veda edecek.

Bu kararın alınmasında en önemli sebep Gülse Birsel’in 120 dakika dizi yapmakta zorlanmasıydı. Ayrıca dizinin reytingleri de beklentileri artık karşılamıyor.

Ancak Jet Sosyete dizisi dijital platformlarda yaşayacak. 45-50 dakikalık bölümlerle önümüzdeki sezon internet ortamında izleyebileceğiniz dizinin ekrandaki ise son 2 bölümü.

HALKA

Yusuf Esenkal ve Serdar Öğretici’nin patronu olduğu ES Film imzalı TRT’nin iddialı polisiye dizisi ‘Halka’ bu sezonun en çok konuşulan işlerinin başında geldi.

Güçlü rejisi, Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Burak Sergen, Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım, Hande Erçel ve Hazal Subaşı’dan oluşan oyuncu kadrosuyla adından söz ettiren dizinin geniş bir fan kitlesi oluştu.

‘Halka’nın sezon sonu ekrana veda edip etmeyeceği ise merak konusu oldu. ES Film cephesinden gelen haberlere göre, TRT devam etmeme kararı alırsa ‘Halka’ dijital platformda yayın hayatına devam edecek.

Blutv’den teklif alan proje şu günlerde Netflix’in satın alma ekibinin de yakın markajında.

GÜLPERİ

Cuma akşamları yayınlanan Show TV’nin dizisi final yapıyor!

Dizinin finali için sezon sonu beklenmeyecek. Dizi geçtiğimiz hafta Cuma günü Berat Kandili nedeniyle yayınlanmamıştı. Bu hafta 29. bölümü yayınlanacak olan dizi, gelecek hafta 30. ve son bölümüyle ekranda olacak.

Dizinin finali ise şimdiden merak konusu. Gülperi’yi izleyenlerin en büyük isteği ise Gülperi ve Kadir’in artık bir araya gelip mutlu bir şekilde yaşamaları ve Eyüp, Yakup ile Şeyma dertlerinden kurtulması.

AVLU

Konusu ve oyunculuklarıyla izleyenlerin çok beğendiği bir dizi aslında Avlu. Star TV’de yayınlanan Limon Yapım imzalı ve başrollerini Demet Evgar, Nursel Köse ve Ceren Moray’ın paylaştıkları dizinin sezon sonunda ekrana veda edeceği öğrenildi.

Diziyi seven ve takip edenlerin umutlandıran haberi ise Milliyet Gazetesi Yazarı Sina Koloğlu verdi. Koloğlu, yapımcı ile yaptığı konuşma sonrasında dizinin Star’da yayınının biteceği ama dijitalde devam edebileceği haberini paylaştı.

Koloğlu, yeni sezonda Avlu dizisinin Star TV’de olmayacağını ama başka bir kanalda düşük de olsa bir ihtimal yayınlanabileceğini anlattı.

KIZIM

tv8 ekranında bu sezonun flaş dizilerinden birisi olarak ortaya çıkan Kızım dizisinin de Mayıs sonunda veda edeceği bilgileri gelmekte…

Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın başrollerinde yer aldığı Kızım dizisi çok iyi başlamıştı. Ancak senaryo hatalarının da etkisiyle reytingleri sürekli bir düşüş içine girmişti. Dizinin konusu ve hikayesi beğenilse de sezon sonunda final yapacağı haberleri izleyenleri üzüyor. Henüz final tarihi netleşmedi ama biteceği söylentileri çoktan yayıldı!

Bizim Hikaye 

Fox TV’nin sevilen dizisi Bizim Hikaye’nin de Mayıs sonu itibariyle ekranlara veda edeceği iddiası var.

Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın başrollerini paylaştığı dizi Perşembe akşamları önemli bir izleyici kitlesine hitap ediyor. Ancak Bizim Hikaye dizisinin de 2 yıllık serüvende yorulduğu ve hikayenin ilerlemediği eleştirileri gelmekteydi.

Diziyle ilgili final haberleri çok şaşırttı. En azından bir sezon daha ekranda olmayı hakettiği yorumları yapılmakta. Dizinin final tarihiyle ilgili bir açıklama yapılmadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X