‘8 yıldır seni bekliyorum Sinan’

CarrefourSA Bursa AVM, önceki gün pop müziğin yıldızı Sinan Akçıl’ı ağırladı. Banu Noyan organizasyonuyla Bursalılarla buluşan Akçıl, en sevilen şarkılarını Bursa ve çevre illerden gelen hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

‘8 yıldır seni bekliyorum Sinan’

Sadece sesi ve şarkılarıyla değil, ünlü isimlere verdiği bestelerle de dikkati çeken Sinan Akçıl, Bursa’da büyük bir coşkuyla karşılandı.

Konser alanını hınca hınç dolduran hayranları, ünlü sanatçıyı görebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı. 

--12401304.jpeg

Konserde oldukça duygusal bir buluşma da yaşandı. Ünlü şarkıcı, konser öncesi sosyal medyadan mesaj atarak, “11 yaşımdan beri hayalimdin. Seninle büyüdüm. 8 yıldır seni görmeyi bekliyorum” yazan 19 yaşındaki Müşerref Gürel ile sahnede buluştu.

--12401310.jpeg

Genç kız, Sinan Akçıl’ı karşısında görünce heyecandan titredi. Dakikalarca şarkıcıya sıralan Gürel, “Bu benim en büyük hayalimdi. Gerçekleştiğine inanamıyorum. Gerçekten sen misin? 8 yıldır seni bekliyorum” diyerek mutluluğunu dile getirdi. 

--12401300.jpeg

Kollarına Sinan Akçıl’ın dövmeleri yaptıran bir kişi de ünlü şarkıcıya hayranlığını gösterdi. 

“ESKİ SEVGİLİLERİMLE ARKADAŞ KALMAYI İSTEDİM”

Hayranlarından biri “Eski ya da yeni kimseyi sevme, bizi sev” diye bağırınca Sinan Akçıl, “Ben hiçbir kız arkadaşımdan nefret ederek ya da edilerek ayrılmadım. Arkadaş kalmayı istedim. Becerebildiğimiz de oldu, beceremediğimiz de. Siz de öyle yapın ama sizinle aşkımız başka. Onu bu işlere karıştırmayalım” karşılığını verdi. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X