80 yaşındaki Amerikalı ile evlenen Meltem’den ünlü ismi susturma için hamle!

80 yaşındaki Amerikalı eşinden boşanacağı haberlerinden sonra harekete geçen Meltem Miraloğlu, hakkında medya organlarında açıklama yapan ses sanatçısı Onur Akay’a mahkeme kararıyla konuşma yasağı getirdi.

80 yaşındaki Amerikalı ile evlenen Meltem’den ünlü ismi susturma için hamle!

Yıllar önce yayınlanan Hayat Devam Ediyor dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Meltem Miraloğlu, geçtiğimiz aylarda kendisinden 48 yaş büyük olan Patrick ile evlendi. Miraloğlu’nun evlilik haberini basına duyuran kişi ise ses sanatçısı Onur Akay’dı. Oyuncu, evliliği hakkında magazin programlarında yorum yapan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay’a, üç ay süreyle konuşma yasağı getirdi.

3 AY BOYUNCA HAKKINDA KONUŞAMAYACAK

Onur Akay, 3 ay boyuncu basın başta olmak üzere hiçbir yerde Meltem Miraloğlu hakkında konuşamayacak. Miraloğlu, mahkemenin kararını ihlal ederse Onur Akay hakkında zorlama hapsine tabi tutulmasına karar verilmesi içinde mahkemeye başvuracak.

“İFTİRA ATACAK KADAR KÜÇÜLDÜLER”

Bir süredir Amerika’da yaşayan ve evliliğiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Miraloğlu, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak hakkındaki tüm haberlere “Ben sustukça yüz kızartacak iftiralar atacak kadar küçüldüler” diyerek isyan etmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X