ABD adaletinden kaçamayacaksın

Eski CIA Başkanı John Brennan, azil süreci yeniden gündeme gelen ABD Başkanı Donald Trump’ın ‘ABD adaletinden kaçamayacağını’ ve ‘bir daha kamu görevi yürütemeyeceğini’ söyledi.

ABD adaletinden kaçamayacaksın

New York’taki federal savcılar, Başkan Donald Trump’ın seçim kampanyası sırasında avukatı Michael Cohen’in Trump’la ilişkiye girdiğini iddia eden iki kadına sessiz kalmaları için Trump’ın yönlendirmesiyle para ödediğini savunmuştu. Hem federal savcıların bu tespiti hem de Demokrat cepheden yükselen azil süreci seslerinin yükselmesiyle zor durumda kalan Trump yapılan ödemeleri “özel işlemler” olduğunu belirtmişti.

Eski CIA Başkanı John Brennan, ABD Başkanının mesajına verdiği yanıtta Trump’a, ‘Ne zaman bu türden beyhude tweetler göndersen başının ne kadar büyük dertte olduğunun ve Amerikan adaletinden kaçmanın imkansız olduğunun farkında olduğunu bilerek büyük teselli buluyorum” dedi. Trump’a hitaben Brennan “Çoğunlukla da bir daha asla bir kamu görevi yürütemeyecek olman beni rahatlatıyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X