Abdülkadir Başakşehir’e gitti

İstanbul ekibi, Bursaspor altyapısından yetişen Abdülkadir Çelik’i de kadrosuna kattı. 

Abdülkadir Başakşehir’e gitti

Medipol Başakşehir, Bursaspor alt yapısından çıkan isimleri kadrosuna katmaya devam ediyor. Kısa bir süre önce Furkan Soyalp’le 4 yıllık, Doğanay Kılıç ile 3 yıllık anlaşmaya varan Medipol Başakşehir, Bursaspor altyapı oyuncularından Abdülkadir Çelik’i de kadrosuna kattı. İstanbul ekibi Bursaspor altyapısından yetişen Muhammed Demir’i de transfer etmişti. Başakşehir, ayrıca Ajax forması giyen 2002 doğumlu stoper Nuri Emre Akşit’i, Bucaspor’dan 2003 doğumlu forvet Efecan Barlık ile 2004 doğumlu kaleci Berkin Özgür’ü altyapısına transfer etti.

Herkese teşekkür ederim

Genç oyuncu Abdülkadir şu açıklamayı yaptı: ‘4 yıldır formasını gururla terlettiğim Bursaspor Kulübü’nden ayrılmış bulunmaktayım. Bursaspor bünyesinde bulunduğum sürece, üzerimde büyük emekleri olan malzemecilerimiz, aşçılarımız, sağlık ekibimiz, değerli hocalarım ve en büyük güç olan büyük Bursaspor taraftarı hakkınızı helal edin. Kulübüm Başakşehir ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzalamanın mutluluğunu yaşarken her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret edeceğimin de sözünü veriyorum. Bana güvenen herkese çok teşekkür ederim.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X