Açamadıkları 6 kasayı çaldılar

Bursa`da, bazı iş yerlerine giren 6 kişi, açamadıkları için 6 çelik kasayı çıkararak yanlarında götürdü. Zanlılar, güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesi sonucu yakalandı.

Açamadıkları 6 kasayı çaldılar
Polis ekipleri, il merkezi ile Mudanya ve Kestel ilçelerinde kimi dükkanlardan 6 çelik kasa ile 3 araçtan plaka çalan kişileri yakalamak için çalışma başlattı.
 
Söz konusu iş yerlerinde ve çevrelerinde bulunan güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelilerin kimliklerini tespit etti.
 
Ekipler, bazı adreslere düzenledikleri operasyonda, Murat E, İslam Ö, Bülent K, Ömer Ö, Tamer A. ve Erkan Y’yi gözaltına aldı. Bu kişiler, emniyette işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.
 
Bu arada, şüphelilerin bir iş yerinden çelik kasa çalması, güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, zanlıların iş yerine girdikten sonra kasayı sürükleyerek kapıya yaklaştırması ve otomobile koyduktan sonra olay yerinden uzaklaşması yer aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X