Açıkhava’da Ajda rüzgarı

Süperstar Ajda Pekkan, önceki akşam İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda unutulmaz bir konsere imza attı.

Açıkhava’da Ajda rüzgarı

KARDEŞLİĞİN RESMİ ÇİZİLDİ!

Haftalardır ünlü isimleri ağırlayan İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda hayranlarıyla buluşma sırası bu kez Ajda Pekkan’daydı. Konserinde birlik ve beraberlik vurgusu yapan Pekkan, seyircilerine seslenerek; ‘’Şimdi sizlerle kardeşliğin resmini yapmak istiyorum. O zaman hep birlikte ayağa kalkıyoruz. Yanımızdaki herkesle el ele tutuşuyoruz. Lütfen hiçbir ırk ayrımı yapmadan. Bu günlerde bize lazım olan kardeşliktir. Birlik olmayı kardeş olmayı istedik. Ve birlikte çok güzeliz” dedikten sonra sevenleriyle ‘Memleketim’ şarkısını söyledi.

ŞIKLIĞIYLA GÖZ KAMAŞTIRDI

Bu özel konser için modacısı Nur Yerlitaş’la çalışan Ajda Pekkan, sahneye kırmızı ve gümüş renklerdeki iki şık kıyafetle çıktı. Gerek yıllara meydan okuyan enerjisi gerekse şıklığıyla seyircisini yine mest eden Pekkan’a konserinin bir bölümünde Balkan müziğinin sevilen ismi Suzan Kardeş te eşlik etti. Konser boyunca yerinde duramayan Süperstar’a, Harbiye’yi hınca hınç dolduran sevenleri de gece boyunca dans ve alkışlarıyla eşlik etti. Konseri izleyen binlerce seyirci arasında çok sayıda ünlü isim de vardı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X