Açıkhava’da eğlence dolu konser

Uluslararası Bursa Festivali, önceki gece Türk sanat müziğinin duayen ismi Muazzez Abacı’yla ünlü popçu Gökhan Tepe’yi Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda sevenleriyel buluşturdu.

Açıkhava’da eğlence dolu konser

EMRE AKDEMİR

MUAZZEZ ABACI’DAN GENÇ SANATÇIYA ÖVGÜ

Bu yıl 58.’si düzenlenen Uluslararası Bursa Festivali, iki güçlü ses Muazzez Abacı ve Gökhan Tepe’nin aynı sahnede buluştuğu konserle devam etti. Bursalıların büyük ilgi gösterdiği Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konserde genç sanatçıyla düet yapan Abacı, Tepe’nin sesine ve yorumuna övgülerde bulundu.

ZEKİ MÜREN İLE MÜZEYYEN SENAR’A VEFA 

Bursa’nın yetiştirdiği iki büyük sanatçı Zeki Müren ve Müzeyyen Senar’ı memleketlerinde unutmayan Muazzez Abacı ve Gökhan Tepe, ‘Şimdi Uzaklardasın’ ve ‘Ormancı’ adlı eserleri seslendirdiler. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da Yıldızları buluşturan konseri izleyenler arasında yer alan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da şarkılara alkışlarıyla eşlik etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X