‘Açıklanacak belgeler gündemimizde yer almayacak’

AK Parti Sözcüsü Ünal, CHP tarafından açıklanacak belgelere ilişkin, “Bundan sonra gündemimizde yer almayacak” ifadelerini kullandı.

‘Açıklanacak belgeler gündemimizde yer almayacak’

AK Parti MYK toplantısının ardından AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal açıklama yaptı. Ünal taşeron düzenlemesinde, “Bir hafta içerisinde güzel haber alınacağını, yasayı bekleyenleri mutlu edeceğini” söyledi. 

Mahir Ünal seçim ittifakı tartışmasına ilişkin, “Doğal ittifakın teknik olarak konuşulması henüz gündemde değil” ifadelerini kullandı. 

Sözcü Ünal seçim barajı konusunda ise, “Seçim çalışmalarında baraj konusu da gündeme geliyor ama biz şu anda nihai bir karar paylaşacak durumda değiliz” şeklinde konuştu. 

KILIÇDAROĞLU’NUN 2. AŞAMA AÇIKLAMASI

Ünal, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun iddialarına ilişkin, “CHP Türkiye’nin gündemini yalanlarla rehin almaktadır. Bunun hangi amaca hizmet ettiği açıktır. Bundan sonra CHP’nin açıklayacağı belgelerin hiçbir şekilde bizim gündemimizde yer almayacak. Türkiye’nin daha acil bir gündemi var” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X