Adadan döndükten sonra bambaşka biri oldu

Kumar batağına saplanan eşini boşayıp oğlunun velayetini alan Survivor Sema, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla dikkat çekiyor.

Adadan döndükten sonra bambaşka biri oldu

Survivor 2018 yarışmacılarından biri Sema Aydemir oldu. Sema Aydemir eşi Eşref Apak’ı boşadıktan sonra kızlık soyadına döndü. Hayatını baştan sona değiştiren Semay Aydemir boşanma sonrasında adeta küllerinden yeniden doğdu. Survivor’daki eski halinden eser kalmayan Sema Aydemir bakımlı ve güzel haliyle dikkat çekiyor.

 

OĞLUNUN VELAYETİNİ ALDI

 

Survivor 2018 kadrosuna dahil olduktan sonra günlerini spor salonunda geçiren Sema Aydemir, Survivor adasından döndükten sonra İzmir’e yerleşti. Eşi milli sporcu Eşref Apak’tan kumar borçları yüzünden boşanan Sema Aydemir, oğlu Ali’nin velayetini de aldı.

 

AYLIK 1000 LİRA NAFAKA ALIYOR

 

32 yaşındaki Sema Aydemir’in oğlu Ali için eski eşinden aylık 1000 lira nafaka alıyor. Oğlu Ali’ye olan düşkünlüğünü Survivor adasında sıklıkla dile getiren Sema Aydemir onun için “ilk aşkım” diyor

 

“KAZANDIĞIMIZ PARALARI KUMARA YATIRDI”

 

Sema Aydemir gibi eski eşi Eşref Apak da milli bir sporcu. Sema Aydemir İzmir’de görülen boşanma davasında eşinden kumar tutkusu yüzünden şikayetçi oldu. Sema Aydemir dilekçesine şunları yazmıştı: “Eşref, hamilelik dönemimde kumar sorunuyla karşılaştı. Kendisine ait 4, evliyken birlikte aldığımız bir evi kumarda kaybetti. İkimizin de olimpiyatlardan kazandığımız ödül paralarını kumara yatırdı ve kaybetti. Banka kartlarımla da internetteki bahis sitelerinden kumar oynayarak bizi zora soktu.”

 

“HİÇBİR SÖZÜNÜ TUTMADI”

 

2014’te Hacettepe Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi gören Eşref Apak’a ‘dürtü bozukluğu’ teşhisi konulduğunu belirten Sema Aydemir, tedavinin fayda sağlamadığını şu sözlerle aktarmıştı: “Her seferinde benden af diledi, bir daha kumar oynamayacağına dair söz verdi. Fakat hiçbir sözünü tutmadı. Kumar yüzünden mal ve kazanç kaybının yanı sıra travmalar da yaşandı.”

İşte Survivor Sema’nın son hali;










 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X