Adana’da pompalı tüfek dehşeti

Adana’da devlet demir yollarından emekli bir kişi evinde pompalı tüfekle öldürülmüş halde bulundu.

Adana’da pompalı tüfek dehşeti

Olay, Seyhan ilçesine bağlı Sucuzade Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 1999 yılında eşini kaybeden, kızı evlenince tek başına yaşamaya başlayan devlet demir yollarından emekli İbrahim Kılınç (60) için her gün evin girişine yemek koyan komşusu Havva Tekdal, akşam saatlerinde bıraktığı yemeğin alınmadığını gördü.

Tekdal ile haber verdiği evin yan tarafında meyve satan İsmail adlı kişi, evin bulunduğu kata çıktıklarında anahtarının üzerinde olah kapının açık olduğunu gördü. İçeri girdiklerinde Kılınç’ın kanlar içinde yattığını gören kadın ile adam sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Kılınç’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Bunun üzerine olay yerine gelen polisler inceleme başlattı. Polislerin yaptığı ilk incelemede Kılınç’ın alnına pompalı tüfeği dayayarak ateş edildiğini belirledi. Polis cinayete kimin işlediğini ve neden işlediğini bulmak için geniş çaplı araştırma başlattı. Olay yerinde pompalı tüfeğe ait tek kartuş ele geçirilirken evde yapılan ilk incelmede yaşlı adamın ceketinin ceplerinin de karıştırıldı belirlendi. Bu arada olayı duyan Kılınç’ın yakınları büyük üzüntü yaşadı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X