‘Adayımız Türkiye’yi kucaklayacak’

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Bursa’da bir dernek lokalinde parti üyeleri, STK ve bazı siyasi parti temsilcileriyle bir araya geldi.

‘Adayımız Türkiye’yi kucaklayacak’

24 Haziran’daki seçimin Türkiye’nin gelecek yüzyıllardaki statüsünü belirleyecek öneme sahip olduğunu kaydeden Buldan, Cumhurbaşkanı adayını belirlemek için çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Buldan, “HDP olarak artık son toplantılarımızı karar mekanizmalarımızda yapıyoruz ve adayımızı en kısa zamanda Türkiye toplumuna açıklayacağız. Diğer partilerin hangi isimleri aday göstereceklerini bilmiyoruz. Adayımızın Türkiye toplumunun onu kucaklayacağı ama aynı zamanda da, o adayın tüm Türkiye toplumunu kucaklayacak bir isim olmasına dikkat edeceğiz. Umut ediyor ve diliyoruz ki çıkaracağımız adaylar, ‘Türkiye’nin sorunlarını iyi bilmesi’ gibi niteliklere sahip olan adaylar olur. Yoksa hepimiz kaybedeceğiz ve artık hiç kimsenin kaybetmek gibi bir lüksü yoktur. Kaybedecek zamanımız, canımız yoktur, kaybedecek hiçbir şeyimiz olmamalıdır. Kazanmak, Başarmak ve Türkiye’yi değiştirmek için çalışmalıyız. HDP olarak, Türkiye toplumuna bir kez daha umudu vadedeceğiz” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X