Adliyeye gelen kuzenler arasındaki kavgada kan aktı

Bursa’da akrabalarının silahla yaralanma olayının davası için adliyeye gelen amca çocukları arasında çıkan kavgada G.A. (30) bıçakla yaralandı, C.A. ise darbedildi.

Adliyeye gelen kuzenler arasındaki kavgada kan aktı

G.A., hastaneye kaldırılırken, C.A. ise polis tarafından gözaltına alındı. Kavga anı anbean bir kişi tarafından cep telefon kamerası ile görüntülendi.

Olay, öğlen saatlerinde Osmangazi ilçesi Bursa Adliyesi önünde meydana geldi. Husumetli olan ve akrabalarının silahla yaralanması olayı ile ilgili adiyeye gelen amca çocukları C.A. ve G.A. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle C.A., bıçakla G.A.’yi başından yaraladı.

Bu sırada G.A., pantolonundan çıkardığı kemer ile C.A.’yı darbetti. Kavgayı görenler ve adliyede bulunan polisin müdahalesiyle kavga sonlandırıldı.

Başından bıçakla yaralanan G.A., ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından Bursa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. C.A. ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. 

Öte yandan kavga anı, olay yerindeki bir kişinin cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X