Adrenalin Park’a ikinci zipline

Gürsu Belediyesi tarafından oluşturulan ‘Ericek Adrenalin Park’la Bursa’da Dört Mevsim Turizm Projesi”, (BEBKA) alınan 400 bin liralık hibe desteği ve Gürsu Belediyesi’nce gerçekleştirilecek 120 bin liralık yatırımla hayata geçiriliyor.

Adrenalin Park’a ikinci zipline

Gürsu Belediyesi tarafından oluşturulan ‘Ericek Adrenalin Park’la Bursa’da Dört Mevsim Turizm Projesi”, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı’ndan (BEBKA) alınan 400 bin liralık hibe desteği ve Gürsu Belediyesi’nce gerçekleştirilecek 120 bin liralık yatırımla hayata geçiriliyor. İkinci zipline hattı, okçuluk poligonu, Osmanlı otağı çadırı, utv araçlar, güvenlik ve kamera sistemleri, tuvalet ve lavabolar, jeneratör, çevre düzenleme, 6 ay süresince tanıtım personeli istihdamı konularında alım ve yapım işleri gerçekleştirilecek.

Adrenalin Parkı’n sadece Gürsu sınırlarında değil uluslararası çapta turizm merkezi olması hedefiyle projeler ürettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Gürsu’nun tarihî ve doğal zenginlikleriyle ön plana çıktığı önemli projeleri hayata geçiriyoruz.

Adrenalin Park ile ilçemizin alternatif turizm alanında gelişmesini hedefliyoruz. Tesisimiz, yaz kış muhteşem manzaralar sunan tabiî güzelliğiyle, birçok branşta spor yapma ve doğayla iç içe keyifli zamanlar geçirme olanağı sunuyor. Özellikle gençlerimizin sporla uğraşarak enerjilerini faydalı şekilde kullanmalarına olanak sağlayan tesisimiz birçok etkinliğe de ev sahipliği yapıyor” dedi. Bölgede yamaç paraşütü, tırmanma ve off road yarışları, doğa yürüyüşleri, kampçılık, dağcılık v.b. faaliyetler gerçekleştiriliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X