Afrin cephesinden sıcak çatışma görüntüleri

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında İHA’lar tarafından çekilen görüntüler, YPG/PKK terör örgütü mensuplarının meskun mahallerden Türkiye’ye yönelik saldırılarını gözler önüne serdi.

Afrin cephesinden sıcak çatışma görüntüleri

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında İHA’lar tarafından çekilen görüntüler, YPG/PKK terör örgütü mensuplarının meskun mahallerden Türkiye’ye yönelik saldırılarını gözler önüne serdi. Hatay, Reyhanlı ve Kilis’te bugüne kadar 7 sivilin öldüğü, 113 sivilin de yaralandığı saldırıların failleri İHA’lar tarafından görüntülendi.

Afrin’in batısındaki Cinderes’in kenar mahallelerinde çekilen görüntülerde, üzerinde top bulunan özel donanımlı bir aracın etrafında sivil kıyafetli üç terörist görülüyor. Bu sırada, uçaksavar yüklü bir araç da teröristlerin yanına yaklaşıp kısa süre bekledikten sonra buradan ayrılıyor.

Teröristler, top bulunan aracı Türk topraklarını hedef alacak şekilde konuşlandırdıktan sonra atış ayarı yapıyor. Hedef gözeterek atış yapan teröristler, bulundukları bölgeden hızlıca uzaklaşıyor.

İHA tarafından adım adım takip edilen teröristler bir süre sonra YPG/PKK’ya ait örgüt karargahına ulaşıyor. Örgüt karargahında başka teröristlerin de bulunduğu görülüyor.

Teröristler saklandıkları yerde tam isabetle hava uçuruldu

Görüntülerde dikkat çekici başka bir ayrıntı da terör örgütü mensuplarının, İHA’ların karargahın görüntüsünü çekememesi ve görüş açısını kapatması için lastik yakmaları.

İHA’lar tarafından takip edilen ve görüntülenen teröristlerin saldırı sonrası saklandıkları örgüt karargahı, TSK tarafından nokta atışıyla tam isabetle havaya uçuruluyor.

24 günde Afrin’den Türk topraklarına 98 roket ve havan atıldı

Terör örgütü YPG/PKK, Zeytin Dalı Harekatı başladıktan sonra 21 Ocak’tan bu yana Hatay ve Kilis’te sivil yerleşim yerlerine 98 roket ve havanla saldırı düzenledi. Bu saldırılarda 2’si Suriyeli 7 sivil hayatını kaybetti, 113 kişi yaralandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X