Afrin’den acı haber: 3 şehit

Başbakan Yıldırım, Afrin’de el yapımı patlayıcının infilak etmesiyle 3 askerin şehit olduğunu açıkladı.

Afrin’den acı haber: 3 şehit

Afrin’den acı haber geldi. Zeytin Dalı Harekatı ile terör örgütlerinden arındırılan Afrin merkezindeki arama tarama çalışmaları devam ediyor. 

Başbakan Binali Yıldırım, TSK birliklerinin bölgede el yapımı patlayıcı tuzaklarının temizlenmesi faaliyeti sırasında Afrin’de 3 askerin şehit düştüğünü açıkladı.

Ankara’da Endüstriyel Yetkinlik Değerlendirme ve Destekleme Projesi’nin (EYDEP) tanıtım toplantısında konuşan Yıldırım, “Zeytin Dalı Harekatı başarıyla tamamlandı. Şimdi temizlik yapılıyor. Terör sağı solu tuzaklamışlar. Bunların temizliğiyle uğraşırken kayıplarımız da oluyor. Maalesef bugün 3 şehidimiz var. El yapımı patlayıcı temizliği yaparken şehit oldular. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz” ifadelerini kullandı.

GENELKURMAY’DAN AÇIKLAMA

Genelkurmay Başkanlığından yapılan bilgilendirmede, Afrin bölgesindeki Zeytin Dalı Harekatı kapsamında yürütülen arama tarama faaliyetleri esnasında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 3 askerin şehit olduğu, 3 askerin yaralandığı belirtildi.

Bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi:

“Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X