Afrin’e gitmek için dilekçe verdiler

Mudanya’da AK Parti ve MHP ilçe teşkilatları ile sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla gerçekleştirilen yürüyüşün ardından, 500 kişi Afrin’e gitmek için İlçe Jandarma Komutanlığı’na dilekçe verdi.  

Afrin’e gitmek için dilekçe verdiler

ÖMER BİLİK

Türk Bayraklarıyla İskele Meydanı Atatürk Anıtı önünde toplanan yüzlerce kişi, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne Afrin’deki Zeytin Dalı Harekâtı için destek verdi. Yürüyüşün ilk durağı İlçe Emniyet Müdürlüğü oldu. Burada AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun ve AK Parti İlçe Başkanı Murat Ünal Emniyet Müdürü Mehmet Dursun’a Türk Bayrağı verdi. Mehter Takımı eşliğinde başlayan yürüyüşte ardından İlçe Jandarma Komutanlığı’na gelindi. 

Milletvekili Bennur Karaburun ve her iki ilçe başkanını Mudanya İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Samet Ali Kılıçoğlu karşıladı. Burada, vatandaşlardan toplanan 500 imzalı dilekçe Binbaşı Kılıçoğlu’na verildi.

Afrin’deki harekata destek yürüyüşüne katılan AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun, ”Belki sağlıklı değilim ama, karınca misali safım belli olsun. Benim de yapabilecek bir şeyim vardır düşüncesiyle Afrin’e gitmek için dilekçe verdim” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X